Naši partneri

Jedna od naših glavnih vrijednosti je suradnja u svrhu ostvarenja zajedničkih ciljeva. Također, UHSI je neprofitna organizacija koja se financira od donacija. Predstavljaš neku udrugu, organizaciju, tvrtku ili instituciju? Otvoreni smo za svaku dobru ideju, javi nam se putem e-maila na adresu kontakt@uhsi.hr.

 

Sve naše uspjehe dijelimo s našim cijenjenim partnerima i suradnicima koje možeš pregledati u nastavku ove stranice.

Institut za razvoj obrazovanja – IRO

Naš prvi partner s kojim suradnja traje od našeg početka u 2018.

 

Institut za razvoj obrazovanja se zalaže za sustav visokog obrazovanja koji će osiguravati jednake obrazovne mogućnosti, voditi se načelom osiguranja kvalitete, promicati međunarodnu suradnju, poticati cjeloživotno učenje te odgovarati potrebama pojedinca i društva. IRO  doprinosi razvoju politika visokog obrazovanja, pruža stručnu podršku institucijama, umrežava domaće i međunarodne stručnjake te omogućava ostvarivanje obrazovnih ciljeva pojedincima u Hrvatskoj i regiji.

Ekonomska klinika

Prijateljska organizacija od 2019.!

 

Ekonomska klinika je neprofitna studentska udruga sa Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koja pruža usluge besplatnog savjetovanja za privatne osobe (građane), mala poduzeća, poduzetnike te neprofitne organizacije. Usluge pružaju studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u suradnji i uz mentorstvo renomiranih stručnjaka iz različitih ekonomskih područja. Klinika također organizira razne projekte i radionice u cilju osvještavanja društva o aktualnim problemima i podizanja razine financijske pismenosti i poduzetničke klime.

Nordic Education – Studiranje u Danskoj

Naši kolege studenti u Danskoj s kojima surađujemo od 2020.

 

Nordic je stvoren da svim zainteresiranim studentima ponudi sve potencijale koje Danska nudi – od besplatnog školovanja, mjesečne stipendije pa sve do pronalaska posla. Naš tim sastoji se od stručnih suradnika do agenata koji žive, rade i studiraju u Danskoj. Svakodnevno se susreću sa svim aspektima života u Danskoj – najbolje ti mogu opisati kako je živjeti, raditi i studirati u Danskoj.

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu – OSSI

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI) je međunarodna, neprofitna, nevladina i apolitična organizacija osnovana od strane srpskih studenata 1997. godine. Od samog osnivanja, OSSI ima za cilj okupljanje srpskih studenata u inozemstvu, omogućavanje njihovog lakšeg povratka u zemlju i promovira Srbiju u svijetu.

Organizacija crnogorskih studenata u inostranstvu – OCSI (OMSA)

Organizacija crnogorskih studenata u inostranstvu je osnovana 2011. godine i predstavlja najkompletniju globalnu mrežu crnogorskih studenata u inozemstvu. Organizacija je uspostavljena kao platforma za efikasnu suradnju među crnogorskim studentima u inozemstvu u cilju stimuliranja profesionalne, znanstvene i drugih vrsta saradnje. Pored toga, OCSI aktivno radi na održavanju suradnje sa matičnom državom i njenom dijasporom.

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI)

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) je udruga osnovana radi promicanja poduzetništva, društvenih inovacija, umrežavanja te međusobne pomoći pri razvoju osobnih vještina za zapošljavanje i osobni napredak. Kroz organizaciju različitih konferencija, cjelogodišnjih programa i radionica, skupova, i neformalnih događanja, ova udruga stavlja u središte interesa umrežavanje mladih i neformalno obrazovanje, čiji je krajnji cilj podizanje motivacije, poduzetničkog duha i spremnosti mladih da sudjeluju u oblikovanju pozitivnih društvenih promjena uz cjeloživotni osobni razvoj te povećanje osobnih kompetencija s ciljem kreiranja prosperitetne budućnosti svakog pojedinca, a samim time i čitave zajednice.

Erasmus Student Network Croatia

ESN Hrvatska je podružnica najveće europske studentske udruge, osnovane 1989. s ciljem podržavanja i razvoja studentske razmjene. Njihova mreža je prisutna u više od 40 država, imaju više od 15 tisuća aktivnih članova i uključuju oko 40 tisuća mladih u svoje aktivnosti.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa – ZŠEM

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) je privatna poslovna škola smještena u Zagrebu. Zagrebačka škola ekonomije i managementa započela je s radom u rujnu 2002. godine, a 2013. je AACSB akreditacijom postala međunarodno akreditirana poslovna škola. Misija ZŠEM-a je prenijeti vrijednosti, znanja i vještine potrebne studentima za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu izloženom stalnim tehnološkim i tržišnim promjenama.

Penkala

Udruga koja okuplja i spaja mlade hrvatske istraživače i tehnologe, iz industrije i akademije, iz Hrvatske i inozemstva, ali i studente. Udruga koja stvara poznanstva, potiče suradnje i nove prilike. Udruga koja potiče prenošenje znanja i iskustva među generacijama.
Jednostavno ZNANSTVENA SPAJALICA!

Financijski klub

Financijski klub je studentska udruga na Sveučilištu u Zagrebu. Klub okuplja studente sličnih interesa te ih potiče na prepoznavanje vlastitih sposobnosti kroz edukaciju, informiranje, prakse i provedbu projekata.

AIESEC Hrvatska

AIESEC je najveća globalna mreža mladih osnovana s ciljem sprječavanja svjetskih sukoba putem poticanja kros-kulturalnog razumijevanja. Neprofitna i nevladina organizacija s dugom tradicijom.

Prepoznata od strane UN-a kao važna karika u lancu ostvarenja ciljeva održivog razvoja. Prepoznata kod mnogih poslodavaca kao platforma za stjecanje važnih vještina kod potencijalnih zaposlenika.

Podrži nas

Jedna od naših glavnih vrijednosti je suradnja u svrhu ostvarenja zajedničkih ciljeva. Predstavljaš neku udrugu, organizaciju, tvrtku ili instituciju? Otvoreni smo za svaku dobru ideju, javi nam se putem e-maila na adresu kontakt@uhsi.hr.

Budući da smo neprofitna organizacija, potrebni su nam novci za rad i razvoj. Svaka donacija, neovisno o veličini, nas uveseljava, daje nam samopouzdanje i više mogućnosti za organiziranje aktivnosti.

Želim donirati