Naši partneri

Jedna od naših glavnih vrijednosti je suradnja u svrhu ostvarenja zajedničkih ciljeva. Također, UHSI je neprofitna organizacija koja se financira od donacija. Predstavljaš neku udrugu, organizaciju, tvrtku ili instituciju? Otvoreni smo za svaku dobru ideju, javi nam se putem e-maila na adresu kontakt@uhsi.hr.

 

Sve naše uspjehe dijelimo s našim cijenjenim partnerima i suradnicima koje možeš pregledati u nastavku ove stranice.

Institut za razvoj obrazovanja – IRO

Naš prvi partner s kojim suradnja traje od našeg početka u 2018.

 

Institut za razvoj obrazovanja se zalaže za sustav visokog obrazovanja koji će osiguravati jednake obrazovne mogućnosti, voditi se načelom osiguranja kvalitete, promicati međunarodnu suradnju, poticati cjeloživotno učenje te odgovarati potrebama pojedinca i društva. IRO  doprinosi razvoju politika visokog obrazovanja, pruža stručnu podršku institucijama, umrežava domaće i međunarodne stručnjake te omogućava ostvarivanje obrazovnih ciljeva pojedincima u Hrvatskoj i regiji.

Ekonomska klinika

Prijateljska organizacija od 2019.!

 

Ekonomska klinika je neprofitna studentska udruga sa Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koja pruža usluge besplatnog savjetovanja za privatne osobe (građane), mala poduzeća, poduzetnike te neprofitne organizacije. Usluge pružaju studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u suradnji i uz mentorstvo renomiranih stručnjaka iz različitih ekonomskih područja. Klinika također organizira razne projekte i radionice u cilju osvještavanja društva o aktualnim problemima i podizanja razine financijske pismenosti i poduzetničke klime.

Nordic Education – Studiranje u Danskoj

Naši kolege studenti u Danskoj s kojima surađujemo od 2020.

 

Nordic je stvoren da svim zainteresiranim studentima ponudi sve potencijale koje Danska nudi – od besplatnog školovanja, mjesečne stipendije pa sve do pronalaska posla. Naš tim sastoji se od stručnih suradnika do agenata koji žive, rade i studiraju u Danskoj. Svakodnevno se susreću sa svim aspektima života u Danskoj – najbolje ti mogu opisati kako je živjeti, raditi i studirati u Danskoj.

Podrži nas

Jedna od naših glavnih vrijednosti je suradnja u svrhu ostvarenja zajedničkih ciljeva. Predstavljaš neku udrugu, organizaciju, tvrtku ili instituciju? Otvoreni smo za svaku dobru ideju, javi nam se putem e-maila na adresu kontakt@uhsi.hr.

Budući da smo neprofitna organizacija, potrebni su nam novci za rad i razvoj. Svaka donacija, neovisno o veličini, nas uveseljava, daje nam samopouzdanje i više mogućnosti za organiziranje aktivnosti.

Želim donirati