Želim volontirati

Prednosti volontiranja u UHSI-ju su mnoge, a jedna od njih je to što svatko može doprinijeti svojim setom vještina.

I ti želiš postati dijelom naše ekipe? Javi nam se, čekamo te!

Postani volonter

Rad UHSI-ja omogućava ekipa od oko 50 volontera u ovom trenutku. S obzirom na opseg rada naše udruge, popis svih zadaća je vrlo raznolik i svaki set vještina nam je od koristi. 

Biti volonter UHSI-ja je pozvan svatko tko želi postati dijelom naše ekipe i graditi udrugu svojim doprinosom. Želimo dati priliku svakom članu da se izrazi i da pridonese radu Udruge na sebi svojstven način. Stoga vas sve potičemo da nam se javite sa svojim idejama, a mi ćemo dati sve od sebe da vam pomognemo ostvariti tu ideju.

Jedva te čekamo upoznati

Želiš se uključiti u svakodnevni rad UHSI-ja, pisati blog ili savjetovati druge o studiranju u inozemstvu? UHSI ti nudi priliku da primijeniš svoje vještine, da naučiš nove i stekneš nova poznanstva!

Naše radne vrijednosti su: ljudski pristup, dogovor, kreativnost, timski rad i predanost.

Želiš li postati dijelom naše ekipe? Javi nam se na e-mail tajnistvo@uhsi.hr

Što nas čini posebnima?

– UHSI je jedinstvena mreža za povezati se i upoznati s proaktivnim studentima širokih vidika koji gledaju u svijet i vide prilike za nova iskustva kojima žele obogatiti svoj život. Siguran sam da je to zajednička crta svih naših članova i upravo zato mi je ogromno zadovoljstvo sudjelovati u radu udruge.

Petar, voditelj hrvatske podružnice

Učlani se

Događaji

Pronađi, istraži i prijavi se na događaje koje organiziramo!

Istraži događaje UHSI-ja